Špagety

Kód: 4655
€15,55 –7 %
Špagety
€15,55 –7 % €14,49
Skladom

Cestoviny z tvrdej pšenice vyrobené procesom 'trafilatura al bronzo'. Talianske cestoviny od Amway sa vyrábajú rovnakým výrobným postupom ako gurmánske cestoviny najvyššej kvality. Podľa najprísnejších štandardov sa používa len vyberaná pšenica najvyššej kvality, aby sa dosiahla excelentná chuť múky bohatej na lepok. Cestovina sa pomaly suší pri konštantnej teplote, aby získala svoje typické vlastnosti a chuť. Počas 'trafilatura al bronzo' procesu sa cesto pomaly pretláča cez odlievané bronzové formy a tak cestovina získava drsný povrch, na ktorý sa dobre prichytávajú omáčky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Cestoviny z tvrdej pšenice vyrobené procesom 'trafilatura al bronzo'. Talianske cestoviny od Amway sa vyrábajú rovnakým výrobným postupom ako gurmánske cestoviny najvyššej kvality. Podľa najprísnejších štandardov sa používa len vyberaná pšenica najvyššej kvality, aby sa dosiahla excelentná chuť múky bohatej na lepok. Cestovina sa pomaly suší pri konštantnej teplote, aby získala svoje typické vlastnosti a chuť. Počas 'trafilatura al bronzo' procesu sa cesto pomaly pretláča cez odlievané bronzové formy a tak cestovina získava drsný povrch, na ktorý sa dobre prichytávajú omáčky.

  • Najvyššia kvalita: cestovina z tvrdej pšenice z vysokým obsahom lepku (používajú sa len jadrá zŕn).
  • Využívanie procesu ‘trafilatura al bronzo’ na zachovanie typickej chuti a výnimočnej kvality.
  • Vyrábané procesom ‘trafilatura al bronzo’ (cesto pomaly pretláča cez odlievané bronzové formy).
  • Omáčky výborne priľnú na cestovinu.
  • Neobsahuje vajíčka.
Nutričné označovanie 100g 80g
Energetická hodnota 1499 kJ (354 kcal) 1199 kJ (283 kcal)
Tuky 1,5 g 1,2 g
z toho
nasýtené mastné kyseliny 0,3 g 0,2 g
Sacharidy 72 g 58 g
z toho
Cukry 2,5 g 2,0 g
Vláknina 3,0 g 2,4 g
Bielkoviny 12 g 9,6 g
Soľ 0 g 0 g

Dodatočné parametre

Kategória: Potraviny & Nápoje
Záruka: Amway 90-dňová záruka spokojnosti
Veľkosť:: 4 x 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: